Afstandsbediening Satelliet Decoder
  Afstandsbediening tv     Afstandsbediening Video     Afstandsbediening Dvd     Afstandsbediening Audio     Afstandsbediening Camera Navigatie     Airco Pc 3d Brillen overige     www.afstandsbediening.nl  
Philips Upc Grundig Sab Finepass
Sagem Casema Galaxis Xtreme Amstrad
Hyundai Kaon Sunny Vyzion Humax
Nokia kingston hirschmann D-box Eastern
Pace Puma Silvercrest M-vision Seg Cisco
Pioneer Panasonic Technisat Thomson
Strong Pace Dreambox Topfield Echostar
Samsung Brainwave Kpn Daewoo Digital
Winkelen:
Winkelwagen weergeven
Naar de kassa
Algemeen:
Startpagina
Algemene voorwaarden
Beveiligingsverklaring
Help
Contact
Paypal / Ideal
Impressum

Afstandsbediening Upc Horizon

Afstandsbediening Upc HorizonAantal::   StDe vervangende is een kopie van de originele met precies dezelfde functies
maar een ander uiterlijk en is speciaal voor dit model gemaakt en werkt ook
alleen op dit merk en model.


Wij kunnen de afstandsbediening voor uw tv instellen zodat u ook de tv ermee kunt bedienen.
Staat uw merk tv er niet bij dan mag u ons een email sturen of dit mogelijk is voor uw merk en modelnummer.

De vervangende afstandsbediening werkt beter als de originele afstandsbediening.

Originele Upc Horizon afstandsbediening Originele Upc Horizon afstandsbediening

Tips voor de originele afstandsbediening

Snel naar het zenderoverzicht:
Snel zappen naar een andere zender? Druk 2 seconden op de toets met het pijltje omhoog. Vervolgens verschijnt het zenderoverzicht. Kies uw zender en druk op [OK] om direct dit kanaal te kijken. Het menu direct afsluiten:
Waar u zich ook bevindt in het menu, door op [MENU] te drukken en vervolgens op [BACK] sluit het getoonde menu direct. Terug naar het TV-programma:
Kijkt u Programma Gemist of UPC On Demand? Of een opgenomen film of programma? Door op [MENU] te drukken en vervolgens op [BACK] gaat u direct terug naar de zender waar u naar keek. Het On Demand-aanbod van een zender:
Druk tijdens het televisiekijken op [BACK]. Er opent een informatiemenu van de zender waar u naar kijkt. Met de optie On Demand kunt u direct het On Demand-aanbod van deze zender bekijken. (Indien beschikbaar gemaakt door de zender) Direct naar het zender- en programmaoverzicht van alle zenders:
Druk op [MENU] en navigeer met de pijltoetsen naar TV-Gids. Druk 2 seconden op [OK] om alle opties over te slaan en direct naar het zender- en programmaoverzicht te gaan. Direct naar een programma in de TV-Gids:
Heeft u in de TV Gids een programma gevonden dat u direct wil kijken? Druk 2 seconden op [OK] om alle opties over te slaan en direct het programma te kijken. Snel naar programmaoverzichten voor de komende dagen:
Snel naar de programmering van de volgende dagen? Druk in de TV Gids lange tijd op de pijltjestoets naar rechts. Zo gaat u snel langs de programmering voor de volgende dagen. Snel door het zenderoverzicht:
Bent u in de TV Gids en wilt u sneller door de zenders bladeren? Druk de omhoog of omlaag pijl toets twee seconden in. Dan gaat u versneld door het zenderaanbod. Informatiemenu van een zender:
Druk op [BACK] terwijl u kijkt, om een informatiemenu te openen over het programma en de zender die u kijkt. Hier vindt u wat er straks op TV is, het On Demand-aanbod van de zender, aanbevolen programma's en toegang tot TV-apps. Stel uw UPC Afstandsbediening in voor gebruik met uw TV:
U kunt de UPC Afstandsbediening zo instellen dat u maar een afstandsbediening hoeft te gebruiken voor al uw apparatuur. De UPC Afstandsbediening moet dan eenmalig ingesteld worden voor gebruik met uw tv, dvd-speler/-recorder of videorecorder. Codes van merken om de afstandsbediening ook voor uw tv te gebruiken:
BANG & OLUFSEN 314, GRUNDIG 1162, JVC 1464, KENWOOD 1507,LG 1628, LOEWE 1660, METZ 1810, NEC 1950, PANASONIC 2153, PIONEER 2212, PHILIPS 2195, SAMSUNG 2448, SHARP 2550, SONY 2679, TOSHIBA 3021, VESTEL 3148.Schakel het tv-toestel in.Druk op de VOL-toets gevolgd door de TV-MODUS toets en houd beide toetsen ingedrukt. Wanneer de AAN/UIT toets rood begint te knipperen (na ongeveer 5 seconden), laat u beide toetsen los.Voer de merkcode van uw tv in met de cijfertoetsen van de afstandsbediening.Houd de tv AAN/UITtoets van uw afstandsbediening ingedrukt totdat de tv uitschakelt. Als de tv niet wordt uitgeschakeld, herhaal de procedure vanaf stap 2.Als de tv wordt uitgeschakeld, slaat u de instellingen op door de VOL-toets gevolgd door de TV-MODUS toets ingedrukt te houden gedurende 1 seconde. De AAN/UITtoets knippert 2 x.


v.sa.qgl02